perjantai 13. maaliskuuta 2009

Wuhuu!

Litteroinnit on viimeinkin valmiit! Opparin paskamaisin osuus on nyt done! Tänään saadaan palautettua aikataulun mukaisesti nuo helkkarin nauhurit pois ja päästään analysoimaan tutkimustuloksia! Kuitenkin sitä ennen pidetään tänä iltana tyttöjen kanssa pyjamapartyt eikä ajatella yhtään opinnäytetöitä! Huomenna sitten palataan sorvin ääreen, mutta lepposissa tunnelmissa. Ajateltiin ostaa viinipullo luomisen edistämiseksi xD

Tunnin päästä lähetään tosiaan Ninskun kans viemään nauhurit ja ilmoitukset halukkuudesta valmistua koululle. Sitten käydään kaupassa hakemassa kaikkee mättöö illaksi. Iltapäivällä meen hetkeks töihin ja illalla Marin luo. Jei!

Eilen tuli uus Novitan lehti, oli taas kaikkia kivoja ideoita.. argh, nyt ei vaan oikein ehdi puikkojen ääreen, pitäs naputella opparia ja yhtä prkln tehtävää niinku viimeistä päivää. Onneks kohta loppuu koko koulu, ei jaksais enää kiinnostaa. Töitä olis nyttenkin varmaan ihan tehdä asti tuolla päikkärillä. Eilen vein johtajalle henkilökohtaisesti mun hakemuksen päiväkodinopettajan toimeen. Hakemuksia oli kyllä kuulemma tullu eiliseen mennessä "vain" 30 ja tänään loppuu haku. Joopajoo mutta yrittänyttä ei laiteta. Vaan nyt rupeen vähä siivoilemaan, koti on ku hävityksen kauhistus..

2 kommenttia:

  1. Pyjamapaaaartyt <3.. Mulla on niistä kuviakin :D! Me pelattiin twisteriä, oltiin pullonpyöritystä ja katsottiin sinkkuelämää 1 tyynykasan päältä lihapullia syöden :D.. Parasta aikaa parhaiden naisten kanssa.

    VastaaPoista

Suap jättää merkintää, jos siltä tuntuupi.