sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Tikusta asiaa.

Ei siis ole juuri kerrottavaa, mutta päivitänpä silti. Näin ne vaan viikot kuluu melkosella vauhdilla, nyt on tallailtu Espoon katuja jo kolme viikkoa, vaikka tuntuu että ihan justhan sitä vasta vetisteltiin naisten kanssa asemalla. :'(

Työnteon lisäksi ei ole juuri muuta tehty kun möllötelty kotona ja kotinurkilla, mitä nyt Antti kävi vuorokauden työmatkalla tuolla Eestin puolella. Sitten on muutaman kerran käyty ajelemassa tässä ympäristössä, josko vähän oppis paikkoja ja reittejä tuntemaan. Eilen käytiin tuolla pääkaupungissa pyörimässä, mutta eipä ees tarttunu mukaan mitään. Käytiin vaan pizzalla ja tultiin mutkien kautta pois. Tänään käytiin koirapuistossa Neron kanssa, ei sattunu muita koissuja puistoilemaan mutta saipahan poitsu ainakin juosta vapaana. Huomenna mennään uudestaan ja otetaan naapurin Anna kyytiin Milla-chihunsa kanssa, saavat kakarat riehua :)

Ens tiistaina ois työmaalla vanhempainilta ja jostain fiksua pitäis yrittää vanhemmille puhua. Apu-va. Onneks on jo ehtiny tulla jollain lailla tutuksi suurimman osan kanssa niin vähän helpottaa. Gulp silti.

Ja josko sinne salillekin tässä jossain kohtaa ehtis kun tuli sinnekin liityttyä. Kiinnostaa kyllä paljon monet vedetyt tunnit siellä vaan kun osuis vielä aikataulullisesti yhteen mun aikatauluihin niin jeeeeeeee. Pitää vaan raahata salikamppeet töihin mukaan ja toivoa että joskus kerkeis jäähä tossa keskuksessa pois. Saapa nähä.

1 kommentti:

  1. Huhhuhhui! Miten sun vanhempainilta meni? Olet jo täysi pro siellä kumminkin... :)

    VastaaPoista

Suap jättää merkintää, jos siltä tuntuupi.