lauantai 22. syyskuuta 2012

Köhköh.

Vaihteeks meinaa pukata flunssaa päälle. Oon aika varma että syynä on lähinnä se, että viikot menee melko paineessa ja potutuksessa ja viikonlopun tullessa potutus vähenee ja stressi laukeaa. Tuloksena kuume. Ehkä tympein homma tässä kuumeilussa om, ettei saa nukuttua. Viime yönä nukahdin vasta joskus lähempänä kuutta, kun viideltä kävin ottamassa lääkettä. Tosi hauskaa siis.

Eipä auta taas kun vetää kourallinen buranaa, kun on tälle päivää buukattuna ohjelmaa. Aamulla käytettiin Amadeusta virallisissa silmä-, polvi- ja sydäntarkastuksissa ja puhtaat paperit tuli. Eläinlääkäri kenotti käymään parin vuoden välein silmätarkastuksessa, kun tiedetään Ampsun suvussa olevan kaihia.

Vielä pitäs lähtee stadiin päin huollattamaan kynnet ja Antin kans meinattiin mennä sen jälkeen leffaan. Saapa nähdä onko Puhdistus mistään kotoisin. Jos kävis vaikka Teerenpelissä yksillä leffan jälkeen. Mutta ensin lääkitys kohdilleen, pitänee alkaa hoitaa sitä asiaa. Jos vaan pysyisin hereillä, siinä tämän illan tavoite.

Ens yönä voisi myös nukkua. Laitan nukkumatille loukun, niin ei unoha minnuu ennää pirulainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suap jättää merkintää, jos siltä tuntuupi.