keskiviikko 13. elokuuta 2014

10 yötä neiti-ihmisenä jäljellä.

Asia alkaa hiljalleen konkretisoitumaan. Maanantaina tavattiin papin kanssa ja täytyy kyllä sanoa, että onneksi ei saatu vihkipapiksi häntä jota alunperin pyydettiin. Tämä meidän vihkipappi osoittautuikin mukavaksi ja huumorintajuiseksi naiseksi. Molemmilla oli käsitys hiirulaismaisesta seinäkukkasesta, mutta hän kyllä yllätti positiivisesti meidät molemmat. Toimitus tulee kestämään noin 20 minuuttia, nopea ja tiivis vihkiminen tiedossa. Musiikkipuoli vielä hieman auki, koetin jopa neuvotella virretöntä vihkimistä, mutta se ei ilmeisesti mennyt läpi. We'll see.

Suutarilta viestittelivät aamulla, että ois kengät valmiina. Tarkoitus olikin ne töiden jälkeen hakea, mutta muistin asian juuri kun pysäytin auton kotipihaan. Hyvä minä, jälleen. Huomenna uusi yritys.

Töissä sain vihdoinkin käyttäjätunnukset tietokoneelle, pääsen sivistykseen ja nykyaikaan kiinni myös työn saralla. Vielä kun saadaan ryhmäkohtaiset koneet, niin ei tarvitse jonotella. Tein ison tilauksen leluista ja kirjoista meidän ryhmälle, toivottavasti en unohtanut mitään oleellista.

Tämmöstä pientä meneillään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suap jättää merkintää, jos siltä tuntuupi.