lauantai 9. elokuuta 2014

Hupsistakeikkaa.

Venähtipä taassiisa. Suurimpana syyn ystäväni tekniikka, nimittäin tietokone. Läppäri toimi jotenkuten, paitsi näyttö on pimeä. Surffailepa ja bloggailepa sitten HDMI-johdon avustuksella telkkarista niin... MUTTA. Nyt on esilämmitettynä uusi läppäri, Läpsy kavereiden kesken. Joskin tässä uuden tietokoneen kanssa touhutessa puuttuu se hetkellinen materiaalionnen tunne, joka useimmiten käväisee mielessä uusia hankintoja käpästäessä. Yhtenä suurena syynä tähän materiaonnettomuuteen tiivistyy yhteen kysymykseen: Windows 8, MIKSI?! Kyllä osaa olla keksintö suoraan Saatanalta itseltään. En pidä, inhoan. Suorastaan vihaan. Ehkä tulen sinuiksi tämän härvelin kanssa joskus. Ehkä. Kirsikkana kakkusen päällä eli syy numero kaksi: huomasin, että tässä rakkineessa ei ole Microsoft Officea asennettuna, vaan se prkl pitäisi ostaa erikseen!!! Jumaleissön mua on huijattu! Tekniikkafidutuksen huipentumana armas puhelinkin vetelee viimeisiään. Että siinäpä avautumista selkäänpuukottavasta ystävästäni Mr. Tekniikasta.


Noh ja mitäpä muuta.


Häihin on jumaliste kaksi viikkoa aikaa tänä nimenomaisena päivänä, kun tätä postausta kirjoitan. Stressiä on, se tulee ja menee semmoisina paniikkiaaltoina. Nou hätä siis vai mitenkä.. Mekko on ompelijalla tällä hetkellä mm. lyhennettävänä. Toissapäivänä kävin viimeksi sovittamassa ja hyvä siitä tulee, vaikka jo jossain kohtaa ennen korjaukseen vientiä epäilin, onko mekko sittenkään Se Mekko. On se.
Järjestelyt ovat ymmärtääkseni hyvällä mallilla. Päivän kulusta täytyy pitää yhteenvetoa vastuuhenkilöiden kanssa, muuten kaikki lienee hoidettuna. Eilen varasin ajan ripsien laittoon, kampaaja on varattuna jo melkein vuosi sitten ja kynsien laittoon on varattu aika Annille Hurmaukseen. Kasvohoito olisi kyllä paikallaan, koska alkaa näyttää siltä, että miliumit ovat päättäneet vallata koko kasvot. Ainahan niitä on minulla ollut, mutta nähtävästi kuumat kelit ovat innostaneet näitä veijareita lisimään. Kiva homma.


Niin ja eka viikko Iisalmessa taputeltuna. Niissä uusissa hommissa nimittäin. Eipä ihmeempää kerrottavaa siitä, hiljalleen käynnistellään toimintaa ja olen oikeastaan helpottunut, ettei tämä pesti ole uudessa päätalossa. Kahden ryhmän satelliittiyksikössä on paljon rauhallisempaa. Eilen päästiin jopa nykyaikaan kiinni, kun saatiin tietokone toimintaan. Hurraa!


Tässä nyt tämmöinen pikapäivitys. Hengissä olen ja kuoriutumassa bridezillaksi. Beware.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suap jättää merkintää, jos siltä tuntuupi.