tiistai 14. heinäkuuta 2009

Huomenta vaan.

Nyt on pian kaks viikkoa karvataaperon täytteistä arkea takana ja hyvin on menny. Nero on todistanut olevansa nimensä veroinen oppiessaan istumaan käskystä jo alle viikon meillä oltuaan. Niin ja arkea "hieman" helpottavan taidon, pidättämisen ja tarvittaessa lehdelle tarpeiden tekemisen, tämä jo osasi meille tullessaan! :) Nyt sitten harjoitellaan muita juttuja. Ulkona on kiva juosta, Nero juoksee ihan mahdotonta vauhtia tuollaiseksi rääpäleeksi, pitää itsekin juosta että pysyy perässä. Ulkona pitää maistella kaikkea mitä suuhunsa saa, erityistä herkkua on rusakon papanat, joita tuntuu olevan piha täynnä. Ei vaan tarttis syyä niitä, kun ei olla rokotuksellakaan vielä käyty. Ens maanantaina on eka rokotus, nyt parhaillaan syödään matokuuria ettei pöpöt iske pieneen. Lapselle on hankittua muutamia leluja ihan kaupasta, mutta ainakin toistaiseksi eniten riemua on revennyt niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin käpy:


Onhan Nero jo opetellut yksin kotona pärjäämistäkin jo viime viikosta lähtien, kun mulla alko se kahden viikon päiväkodinopettajan sijaisuus tuossa Hallilan päiväkodissa. Hienosti on pärjänny, tällä viikolla jopa koko päivän kun Antti ei oo ruokiksella päässy pissittämään tuota. Se koko päivä ei kyllä oo tunneissa kun jotain kuusi tuntia, kun meillä menee työt vähän limittäin. Mutta tuhoja ei juuri ole tehnyt tuo napero, pissipaperia on aikansa kuluksi silpunnut. Eli ei mitään vakavaa.

Tangomarkkinatkin oli viikonloppuna, mutta oltiin kyllä tasan kotosalla koko viikonloppu eikä käyny edes mielessä että ois minnekään lähteny. Oli kyllä niin akut taas lopussa työviikon jälkeen. Kunhan vielä tästä viikosta selviää..

1 kommentti:

Suap jättää merkintää, jos siltä tuntuupi.