sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Dippadai, dappadai.. :D

Puuh, nyt on Hallilan pesti ohi. Kyllä tehtiin työtä jokaisen lantin eteen, oli kyllä sellasta hullunmyllyä että huhhuijjaa. Johtajakin kävi viimeisenä päivänä meitä katsomassa ja totesi vain että onpas ollut haipakkaa ja että sisarusryhmässähän saisi olla 15 lasta hoidossa, mutta teillä on näköjään ollu vähimmillään 17. Että onpa kiirusta pitäny. Kiva juttu. Noh, parasta tässä on nyt vielä se että palkka tulee vasta elokuun puolivälissä ja tilillä ei hirveesti valuuttaa ole tälläkään hetkellä. Toimeentulo on tunnetusti yliarvostettua ja kaikillahan toki on aina varaa odotella kuukausikaupalla palkkoja, eihän se nyt oo niin tarkkaa. Tässä nyt pitää yrittää kituuttaa sinne asti jotenki. Prkl.

Eilen istuttiin ystien kanssa iltaa täällä meillä. Grilli oli kuumana ja salaatitkin teki kauppansa, mitään ei jäänyt tähteeksi ja hyvä niin :) Oli kyllä mukava ilta, uusiksi taas joskus :)Tänään tulee sitten vuorostaan porukat Pyhännältä käymään ja Neroa katsomaan, veikkaan että Nero saa taas faneja jos eivät ole faneja jo valmiiksi :D Nyt pallero nukkuu kun juoksutin sitä tuossa joku aika sitten tuolla pihalla. Kävyistä ja oksista saa yllättävän riehakkaat leikit aikaiseksi. Niin ja rusakon papanat on herkkua. Namnamnam xP

Huomenna Nero täyttää 12 viikkoa ja huomenna mennäänkin sen "kunniaksi" ekalle rokotukselle. Saa nähdä miten käy :)

-Jenni

Ps. Hanskiii, pystyt kommailemaan kun laitat kirjotuksen perään jonkin tunnisteen että hogaan kuka kommailee. Sitten vaan valitset siitä alimmasta listasta kohdan "anonyymi", niin sun ei tartte kummempia tietoja laitella. Testasin itse tuohon edelliseen postaukseen tota kommentointisysteemiä.

2 kommenttia:

  1. Hmmm.. Oon mä jotenkin edistynyt, kun oot mulle tänne laittanut ohjeetkin, että miten saan kommentoitua tekstejä. Ja nyt vuosien jälkeen keksin sen ihan itse :D. Ei ihan kämmäri, eihän tähän mennyt kuin 4 vuotta :D!!

    Teillä järkätyt grillifestit oli ihan legendaarisia. Olette todella hyvät isäntä ja emäntä, kiitos siitä vielä :)! Muistaakseni tuo kesäkin oli aika kuuma, ei tehnyt tiukkaa istua partsilla grillin äärellä illan tummuviin tunteihin asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just saatiin grillikatos ja grilli pihaan, viikonloppuna olis tatkoitus koko komeus kasata. Ja kun tuutte niin sitten laitetaan grilli tulille! Niin upouusi sauna, lämmitetään ihan puulla! Can't wait! :)

      Poista

Suap jättää merkintää, jos siltä tuntuupi.