maanantai 17. elokuuta 2009

Takaisin Seinäjoella.

Käytiinpäs Neron kanssa Pyhännällä. Mentiin torstaina junalla Kiuruveelle ja ihan turhaan jännitin, Nero oli ihan esimerkillinen matkustaja. Katteli vaan kopastaan viereisessä penkkirivissä makoilevaa jackrusselia ja rupes aikansa katseltuaan kerälle nukkumaan. Sitä Jeppeä olisi kiinnostanut tehdä lähempää tuttavuutta Neron kans mutta emäntänsä piti sen hyvin paikallaan. Isukki sitten haki meidät Kisikseltä Pyhännälle ja sielläpä tota möllöteltiin eiliseen saakka. No lauantaina käytiin Haapavedellä hakemassa akvaarioon kaloja ja illalla Rajalassa paistamassa muurinpohjalettuja ja saunomassa. Nero oli Haapavedellä mukana ja sai taas hirveesti faneja. Ei ehitty sisälle asti kunnollla kun tuli rapsuttelijoita ja kyselijöitä. Sai äiskä ostaa kalansa rauhassa kun en ollu vieressä. Yksikin tyttö seuras meitä ympäri kauppaa kun yritin katella tavaroita siellä. Aina vaaan jostain ilmesty uudestaan ja silitti Neroa. Eipähän siinä. Eilen päivällä käytiin Pyhäntäjärvellä lirkkimässä, ei oo jääny Nerolle traumoja viimeisimmästä plumpsahduksesta kun meni ihan ite veteen masua myöten. Kännykällä otin parit kuvat mutta uskoohan tuon kun toinen on jalkansa kastanut veteen. Pihalla saatiin ihan mukavia kuvia, kun sattui hieno tausta. Ja tuossa kuvassa on erityisen ovela ilme naamalla hänellä :)


Eilen Antti tuli ulkomaan vahvistusten (Martin Tsekistä ja Bergen Kanadasta) kanssa hakemaan meitä. Olivat lauantaiaamuna lähteneet liikenteeseen ja tehneet pienen Suomi-tourin. Seinäjoelta olivat menneet Petäjävedelle, sieltä Jyväskylään ja Kuopioon. Yöksi Antin porukoille Luupuvedelle. Kovasti kiittelivät reissusta, oli ilmeisesti ollut ihan onnistunut kierros. Oli puhetta, että jos ens perjantaina on hyvä ilma, mentäis pelaamaan minigolfia. Kuulostaa ihan hauskalta, sitä ei olekaan tullut koskaan kokeiltua.

Huomenna olisi ainakin yksi työhaastattelu. Espoon Kauklahdessa olisi vakituinen lastentarhanopen pesti tyrkyllä. Pitää tänään yrittää ottaa selvää miten ihmeessä pääsen paikan päälle ja muutenkin vähän valmistautua. Vielä jännempää on, jos saan toisenkin sovittua Klaukkalaan. Vielä haasteellisempaa päästä perille, mutta toivottavasti onnistuu. Tuo Espoon paikka nyt sijaitsee ihan junaradan varrella, ettei luulis olevan ongelmaa..

Mutta tämmöstä tällä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suap jättää merkintää, jos siltä tuntuupi.