keskiviikko 5. elokuuta 2009

Juhlat juhlittu ja kotona taas.

"Lasten juhlat" juhlittiin viime viikonloppuna Pyhännällä ja oli oikein mukavat bileet. Matkaan lähdettiin jo torstaina, käytiin Nipsua moikkaamassa ja Notkossa pyörähtämässä. Yöksi mentiin anoppilaan. Nero oli onnesta soikeena kun sai juoksennella pihassa vapaana ja pitkä, kostea heinikko oli ihan parasta. Nero loikki niinku jänis eestaas siellä heinikossa ja tuntu olevan hauskaa :)
Perjantaina siirryttiin sitten Pyhännälle. Lauantaina oli juhlat ja vieraita kävi paljon. Nero oli ainakin melko stressaantunu siitä hälinästä ja ihmismäärästä. Tai ainakin hoitajamäärästä kun kaikki olis tykänny vähän pitää Neroa sylissä ja silitellä. Onneksi Nipsu tuli myös käymään juhlissa, sai ipanat vähän leikkiä. Kuvassa olivat sen verran rauhoittuneet että pääsivät molemmat vähän juomaan samasta kupista :)


Sunnuntaina kotiuduttiin Sanni mukanamme. Tähän päivään asti ollaan rötkötelty ja katottu leffoja ja tietty Neron kans tässä pyöritty. Systeri on tällä hetkellä matkalla kotia kohti ja nyt ollaankin sitten viikon jälkeen keskenämme. Minä, Antti ja Nero. Saapa nähdä, mitä tässä keksitään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suap jättää merkintää, jos siltä tuntuupi.