tiistai 2. helmikuuta 2010

Lyhyestä virsi helevetin ruma.

Viimeisin aikaansaannos, "ala-astetossut". Olivat melko rasittavat tehä, ei oikein ollu haastetta.

Tänään tuli cdon.comin paketti kahdessa eri paketissa mutta postilaatikkoon asti, vielä kun jaksais poistaa muovit päältä pois nii helpottus tuotteiden jatkokäsittely eli kuunteleminen ja katseleminen.


Nero-parka kävi tänään eläinlääkärillä käsittelyssä. Otettiin nukutuksessa pois 3 maitokulmuria ja 3 muuta maitohammasta. Nyt toipilas on sitten mössökuurilla muutaman päivän ja tänään sai jopa jätskiä, onnenpäivä loppujen lopuksi. Niin ja iloinen uutinen, että eläinlääkäri löysi Neron molemmat pallit, toinen on ihan pussissaan niinku on itsekin havaittu ja toinen on vähän siinä ja välillä että onko paikallaan, jei!

Randomi sivu 12000 syytä olla onnellinen -kirjasta, tuota kirjaa pitää näinä suuren vitutuksen päivinä muistaa lueskella. Vitutuspäivä siksi että edelleen työyhteisöni voisi olla monessakin mielessä parempi. Eli lue edellinen postaus.

2 kommenttia:

  1. On muuten hyviä pointteja tuossa Onnellisuus-kirjassa. Pitäisi varmaan itsekin lukea kohta tai pari, oppisi taas arvostamaan niitä elämän pieniä asioita :).

    VastaaPoista

Suap jättää merkintää, jos siltä tuntuupi.