keskiviikko 14. elokuuta 2013

Näpertelyä.

Oon tässä Kiuruvedellä asustelun aikaan saanut jonkin verran käsitöitäkin aikaiseksi. Nyt kesällä neulominen on jäänyt selkeästi vähemmälle, niinkuin tuntuu joka vuosi käyvän. Kesällä oonkin virkkaillut ja tulokset on varsin hellyttäviä. Vai mitä? :D Ja nämä kaksi hipponeitiä eivät varmasti jää ainoiksi, kolmas hippo on jo koukulla :) Ohje löytyy Ravelrystä Happypotamus-nimellä.


Rauha-neiti muutti kummilikan luokse 1-vuotislahjana.
Look at that booty!!

Kun taas Lempi lähti Espooseen.

Yhden huivinkin tässä kevään/kesän aikana tekaisin ja Ampsu ainakin tykkää! Ohjeena Kellokukka.
Tein myös tässä loppukesästä hilloja ekaa kertaa ikinä. Raparperi-karviaishyytelö oli ainakin hyvää, viinimarja-tyrnisotkua näissä purnukoissa. Hulluks kai sitä on tulossa täällä maalla.

3 kommenttia:

  1. Voi noita suloisia hippoja!! Kohta kyllä alan kinuta omaa, on ne sen verran suloisia muhkeine berbereineen :D. Kun osaisi tehdä itse... oliko haasteellista toteuttaa? Ihmiselle joka osaa just ja just oikein/nurin?

    Oot muuten ollut todella ahkera hillojen keittäjä. Oikeinko teiltä löytyy tyrniäkin? Meillä pakkaavat olla kivien ja kantojen alla. Reseptiä kehiin!!

    VastaaPoista
  2. Hipon ohje on niin seikkaperäinen, että tumpelompikin osaa :) Mutta voin minä sulle luvata oman hipon kiitokseksi häähommissa auttamisessa :)

    Nuo tyrnit on ihan kaupan tyrnejä, pussin pohjan heitin sekaan. Täytyy penkasta, jos löytäisin noiden keittelyideni muistiinpanot jostain niin voin reseptin ehkä julkasta :)

    VastaaPoista
  3. Jessss!! Oma hippo!!! <3
    Kaikesta hipporakkaudesta huolimatta en ole ikinä omaa hippoa omistanut, ehkä olisi jo aikakin :). Mulla on vahva tunne siitä, että hipon nimeksi tulee Armi tai Rauni... :D.

    VastaaPoista

Suap jättää merkintää, jos siltä tuntuupi.