maanantai 19. elokuuta 2013

Viikonlopun tulos.

Ei kyllä omakotiasujalta työt lopu. Tai jos näyttää siltä, että alkaa töiden määrä hiipua, on keksittävä tietenkin jotain lisähommaa. Ettei vain työt lopu ;) Kaikkea näpräämistähän sitä on aina, ruohonleikkuuta ja semmosta. Tietenkin. Nyt kun kellari näyttää jo kylpyhuonetilalta, on mielessä jo keittiön uusiminen. Onneksi se homma on aloitettu osittain jo viime syksynä. Täytyy siitä sitten raportoida erikseen, kunhan se remppa alkaa ja etenee.

Niin sanottuna välipalahommana tuossa viikonlopun aikana meidän pihaan nousi kaipaamani grillikatos. Ai että minä tykkään! Onneks oli useempi apumies katosta pystyttämässä, onhan sen melko palikoimista tuo kasaaminen. Tässä viikolla vielä vähän maalaillaan kopperoa sisältä ja ulkoa niin jee! Eilen jo koegrillattiin iltasella mummun ja Antin porukoiden kanssa. Anoppi sai synttärilahjaksi kassillisen lankoja ja bambupuikot. Oli yllättynyt  ja hyvillään :) Saas nähdä mitä niistä talven aikana syntyy.

Loppukuusta grillataan sitten ystävien kanssa ja sitä odotan kyllä kuin kuuta nousevaa! < 3 :)


1 kommentti:

  1. Hyvän näköinen grillikatos onkin!! Se on nyt sitten koeponnistettu, kivaa että mekin päästään sitä testailemaan loppukuusta. Nousevaa kuuta täälläkin jo odotetaan :D!

    Ja kuten ollaan jo monesti todettu - teidän grillipaartit on vain tosi kovettuja, niin laadukkaan seuran kuin ruoankin suhteen :).

    Keittiökuvia sitten vain odottelemaan....

    VastaaPoista

Suap jättää merkintää, jos siltä tuntuupi.